Encaustic Art op A4 formaat te koop

Hier vind je een overzicht van alle bijenwas schilderingen oftewel Encaustic Art op A4 formaat die ik momenteel te koop heb. Als je meer informatie zou willen hebben, dan kun je me altijd vrijblijvend mailen.

Ik gebruik alleen kwaliteitsmaterialen. Al deze wasschilderingen zijn geschilderd op speciaal encaustic papier wat lijkt op fotopapier, maar het is dus geen fotopapier. En de wasblokjes die ik gebruik zijn van het merk Encaustic Art, welke garant staan voor goede pigmenten en schitterende kleuren. De kleuren zullen langdurig blijven en de schilderijen hebben een lichte glans door het opboenen van de was.

De schilderijen kunnen neergezet of opgehangen worden, zoals ze zijn, maar je kunt ze ook inlijsten. Het inlijsten van een werk voegt er een hele nieuwe dimensie aan toe. Let er dan wel op dat de wasschildering het glas niet raakt en gebruik een passe-partout.

Desgewenst kan ik het schilderij ook direct als kado of als wenskaart versturen aan iemand anders. Ik zal dan jouw persoonlijke boodschap op een bijpassende bijenwaskaartje of op de kaart zelf schrijven. Maak je wensen kenbaar, er is veel mogelijk en we komen er beslist uit samen.

Prijzen van bijenwas schilderijen

  • Alle bijenwas schilderijen op A4 formaat (21 x 29 cm) kosten € 9,50 per stuk inclusief porto.

Ik heb de verkoopprijzen van mijn werken bewust laag gehouden. Ik hoef geen geld te verdienen en ik ben trots als iemand een schildering van mij wilt ophangen. Van de opbrengst kan ik weer nieuw materiaal kopen en anderen blij maken.

Mail mij bij interesse.


Wasschilderingen op A4 (21 x 29 cm)
€ 9,50 per stuk inclusief porto

Wasschilderingen op vierkant A4 (21 x 21 cm)
€ 9,50 per stuk inclusief porto

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2020 Kunstatelier CreChaTyf

Thema door Anders Norén

DutchEnglish