High up in the mountains

Zijdeschilderij:

Dit is een mooi groot zijdeschilderij dat ik gemaakt heb voor in mijn huiskamer. Het is een kleurrijk ontwerp dat past bij een kleurrijk interieur. Het is dan ook een echte blikvanger en eigenlijk kleurt hij met mijn interieur mee. Hij hangt al een paar jaar te pronken en de bank eronder is inmiddels als 2x veranderd.

Het ontwerp heb ik vooraf voorzichtig op de satijn getekend. Voordat ik begon met verven, moest ik de juiste kleurencombinatie kiezen en dat kostte heel veel tijd. Maar het resultaat is precies geworden, zoals ik het bedoeld had. De satijn zorgt voor een aparte extra glans van het schilderij, echt wel bijzonder. Omdat het werk zo geweldig gelukt is, heb ik het schilderij professioneel laten inlijsten. Ik had daar een specifiek idee over en de lijst is dan ook heel apart geworden: De buitenrand is een brede donkerrood geverfde ruwe houten lijst met daarbinnen een smalle groen geverfde houten lijst welke functioneert als passe-partout. Ook heb ik kwaliteitsglas gebruikt. Het glas is museumglas, speciaal gematteerd waardoor je er van alle kanten naar kunt kijken, zonder dat je last hebt van schitteringen.


Zijdeschilderij op satijn, gutta techniek
privecollectie

Ik gebruik alleen kwaliteitsmaterialen.
Dit werk is geschilderd op satijn met de stoomfixeerbare verf van Dupont. De kleuren zijn schitterend en zullen langdurig blijven.
Daarnaast is dit werk voorzien van een dikke ‘aslan’ rug, waardoor het makkelijk ingelijst kan worden. Je hoeft dit werk dus niet te laten opspannen of bijspannen.

Dit schilderij is professioneel ingelijst in een dubbele houten lijst, die handmatig geverfd is. De glasplaat van de lijst is van mat museumglas.
Alleen te koop inclusief lijst, daarom alleen af te halen.

Mail mij bij interesse.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2020 Kunstatelier CreChaTyf

Thema door Anders Norén

DutchEnglish