CreChaTyf

De plek voor allerlei creatieve dingen

About Life…

Schilderij Mixed Media

Een heerlijk klein mixed media schilderijtje gemaakt, als begin van een challenge voor 2018: Iedere week krijgen we een foto en dat is de aanleiding, basis, inspiratie voor het maken van een eigen schilderij. Leuk toch, zo’n challenge!! Het zet mij in elk geval aan het denken en geeft mij inspiratie om ‘out of the box’ te denken. Natuurlijk is het niet handig om pas in mei aan een jaar-challenge te beginnen, maar het is niet verplicht om iedere week de challenge te volgen. Sterker nog, niets is verplicht. Het is puur een uitdaging om jezelf te prikkelen.

De eerste challenge die ik voor ogen kreeg was een foto van een lief blauw vogeltje. En het hele weekend achtervolgden me al vogeltjes, in allerlei vormen! Bij het zien van deze foto moest ik meteen denken aan: Birds – van Anouk & This little bird – van Asher Quinn. Beiden gaan uiteindelijk over de dood… van een vogeltje… Ik besloot om voor veren te gaan en stond ineens in mijn handen met een kleine engelenvleugel die ik drie jaar geleden van een overleden vriendin gekregen heb… De dood… Het leven… Een klein en heel persoonlijk werk is het geworden.


Schilderij Mixed Media
20 x 20 cm
Te koop: € 20,-

Ik gebruik alleen kwaliteitsmaterialen.
Dit schilderij is gemaakt met behulp van een acryl medium om de veren en de bloem op het werk te verlijmen.
Het kleine canvas is van een betere kwaliteit, zodat hij het gewicht van alle media kan dragen.
Het werk is geschilderd met Amsterdam Acrylverf, wat garant staat voor schitterende kleuren die langdurig zullen blijven.
Verder heb ik naast de verf ook oliepastel gebruikt.
Het werk is met een vernislaag afgewerkt, zodat hij beschermd is en met een licht vochtige doek afgenomen kan worden.

Mail mij bij interesse.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2019 CreChaTyf

Thema door Anders Norén

DutchEnglish