CreChaTyf

De plek voor allerlei creatieve dingen

World Map

Twee mixed media schilderijen

Heerlijk om aan deze twee mixed media schilderijen te werken. Het was 1 groot experiment met diverse materialen en een voor mij nieuw materiaal: Powerwax. Deze wax is net als bijenwas, alleen hij is koud en je kunt hem blijven verwerken voordat hij uitgehard is.

Wat heb ik gedaan? Eh, niet echt een idee, maar ik heb gewoon diverse materialen waar mijn oog op viel verwerkt en uiteindelijk is dit tweeluik ontstaan.

MIXED MEDIA SCHILDERIJ
Op canvas
beiden 20 x 20 cm
TE KOOP: € 24,50 per stuk

Ik gebruik alleen kwaliteitsmaterialen.
Dit schilderij is gevormd met Keracoat, de basis voor structuren en vormen en ook mijn lijm voor elementen en verharder voor textiel.
De crackele is gemaakt met powertex. En de toplaag is ook nog eens voorzien van powerwax, welke een geweldige uitstraling aan het werk geeft.
Het doek is gespannen op een spieraam en de zijkanten zijn meegeschilderd. Het is van een zware kwaliteit en je hoeft het canvasdoek dus niet meer in te lijsten.
Het werk is geschilderd met Amsterdam Acrylverf, wat garant staat voor schitterende kleuren die langdurig zullen blijven. Verder heb ik naast de verf bisters, pigmentpoeders en metalics gebruikt.
Het werk is met een matte vernis afgewerkt, waardoor hij de bijzondere uitstraling van de wax behoudt. Het werk is beschermd en kan met een licht vochtige doek afgenomen worden.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2019 CreChaTyf

Thema door Anders Norén

DutchEnglish