Serenade

Mixed Media Schilderij

Dit mixed media schilderij heb ik op een workshop gemaakt. Ik was samen met mijn dochter aangesloten bij een groepje anderen en we zijn een dagje aan de slag gegaan. Het was een gezellige en vooral ook leerzame dag, want ik had nog nooit eerder een mixed media schilderij gemaakt. We hebben samen genoten van de ontdekkingstocht en we hebben ook geleerd van de schilderijen van anderen.

We moesten ook huiswerk doen, voordat de workshop begon. We moesten nadenken over afbeeldingen die we in ons schilderij wilden verwerken en ik besloot om te gaan voor een eigen foto. Dat maakt dat dit werk heel persoonlijk is en ook dat ik er met een hele interne blik aan heb kunnen werken. Ik koos voor muziek, mijzelf spelend op de sax, mijn liefde al vanaf jongs af aan. Daarnaast heb ik wat bijpassende teksten gezocht en nog wat losse afbeeldingen die in beginsel niets met elkaar te maken hebben.

Door te kijken naar wat ontstaat en door op gevoel kleuren te kiezen, door de leiding van het schilderij te volgen, komt er bijna als vanzelf een werk tevoorschijn wat samensmelt tot 1 geheel en wat uitstraalt waar ik naar op zoek was.


MIXED MEDIA SCHILDERIJ op canvas
30 X 30 CM x 3,5 dik
Privecollectie

Ik gebruik alleen kwaliteitsmaterialen.
Dit schilderij is geschilderd met Amsterdam Acrylverf, wat garant staat voor schitterende kleuren die langdurig zullen blijven.
Verder heb ik naast de verf ook pastelkrijt en stift gebruikt.
Het werk is afgewerkt met een licht glanzende vernislaag. Deze biedt bescherming en het werk kan met een licht vochtige doek afgenomen worden.

Mail mij.

Vorige Bericht

© 2020 Kunstatelier CreChaTyf

Thema door Anders Norén

DutchEnglish