Matter of the Heart

Mixed media schilderij

Dit leuke mixed media schilderij is een heerlijke collage van dingen die ik op twee heerlijke dagen samen met mijn lief verzameld heb. De items komen van “Scheveningen, het circus theater, Den Haag, het strand en de juttershut”. We hebben een geweldige voorstelling mogen zien en heerlijk kunnen wandelen langs het strand, door de duinen en in de stad.

Voor mij was het heerlijk om met deze materialen bezig te zijn, er iets van de creëren. Dat voelt als nagenieten van ons heerlijke weekend en dat gevoel wil je lang niet loslaten. Het is ook even een gevoel van strand en vrijheid ophalen en dat is ook precies wat dit schilderijtje doet iedere keer als ik het zie.

Ik ben begonnen op een mdf plaat, waarop ik een laag Powertex heb aangebracht. Daarna ben ik gaan spelen met de kaarten en de gevonden materialen, om er een collage mee te maken. De Powertex dient hier als lijm. Structuren heb ik gemaakt met gaas en vliesdoek. En daarna heb ik het werk geschilderd met diverse pigmenten en sprayverf.

Mixed media SCHILDERIJ
met diverse toevoegingen
op een MDF plaat
30 X 30 CM
PRIVE-COLLECTIE

Ik gebruik alleen kwaliteitsmaterialen.
Dit schilderij is opgebouwd met powertex en geschilderd met diverse pigmenten, spayverf en Amsterdam & Windsor Newton Acrylverf, welke garant staan voor schitterende kleuren die langdurig zullen blijven.
Het werk is in hoogglans gevernist zodat de kleuren eruit springen.
De MDF plank kan zo neergezet worden, maar uiteraard ook opgehangen worden.

Mail mij.


Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2020 Kunstatelier CreChaTyf

Thema door Anders Norén

DutchEnglish