Dreams

mixed media Schilderij

Dit leuke mixed media schilderij heeft me plezier opgeleverd om het te maken, waarschijnlijk omdat het een persoonlijk werk is. Volg je dromen, geef nooit op! Overwin alles en bouw je eigen zandkasteel. Ik geloof in de kracht van het uiten van je gevoelens. Anderen zouden schrijven, maar voor mij ligt die kracht meer in het maken van een schilderij.

Ik ben gestart met het zoeken naar diverse afbeeldingen die mij persoonlijk aanspreken: Waar droom ik op dit moment van? Het canvas heeft eerst een laag acrylverf gehad en daarover heen zijn de afbeeldingen geplaatst. Toen alles droog was, ben ik gaan schilderen om er een mooi geheel van te maken. Ik heb divers materiaal gebruikt, zoals acrylverf, stift, krijt en meer. Het gaat om het langzaam opbouwen van je werk en kijken wat er ontstaat. Wat vind je leuk en wat niet, volg je gevoel en blijf gewoon lekker ontspannen werken. Kijk wat er ontstaat en dan kun je van daaruit weer verder gaan. Deze manier van werken is heel ontspannen, haast meditatief en het wakkert als vanzelf je eigen creativiteit aan.


Mixed media Schilderij op canvasdoek
60 x 40 cm

Ik gebruik alleen kwaliteitsmaterialen.
Dit schilderij is naast diverse afbeeldingen geschilderd met Amsterdam Acrylverf, wat garant staat voor schitterende kleuren die langdurig zullen blijven.
Het doek is gespannen op een dunner spieraam en de zijkanten zijn meegeschilderd. Je hoeft het canvasdoek dus niet meer in te lijsten.
Het schilderij is voorzien van een vernislaag met een lichte glans. Deze biedt bescherming en het werk kan met een licht vochtige doek afgenomen worden.

Mail mij.

mixed media schilderij dreams

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2020 Kunstatelier CreChaTyf

Thema door Anders Norén

DutchEnglish