CreChaTyf

De plek voor allerlei creatieve dingen

Not all will be ashes

Mixed Media Schilderij met Encaustic op canvas

Ik had een idee om iets met keracoat en structuur te gaan doen. Maar toen ik in mijn atelier aan de slag ging, was ik ineens bezig met het maken van een basis / ondergrond van bijenwas op een canvas… Verrassend!! En dus volg ik dan mijn bron van inspiratie, of gewoonweg mijn innerlijke ik en dan ga ik kijken waar ik terecht ga komen! Het is gewoon heerlijk om allerlei technieken en materialen te combineren. Bijzonder om te merken dat mijn innerlijke ik me soms een kant op stuurt die ik totaal niet in gedachten had of verwacht had. Laat staan in de planning had.

Gelukkig beheers ik voldoende technieken om ermee verder te gaan en vind ik het heerlijk om te experimenteren. En het uiteindelijke resultaat heeft me helemaal positief verrast!! Ik vind het jammer, dat het werk zo klein is (20x20cm). Nu hij klaar is, zou ik dit werk graag een keer op 1 meter breed willen maken, maar ik ben bang dat ik daar nooit genoeg bijenwas voor heb!


Mixed media SChilderij met Bijenwas op canvasdoek
20 x 20 cm
Te koop: € 29,50

Ik gebruik alleen kwaliteitsmaterialen.
Dit schilderij is geschilderd met was van het merk Encaustic Art, welke garant staat voor goede pigmenten en schitterende kleuren.
De kleuren zullen langdurig blijven.
Verder heb ik Keracoat gebruikt voor de diverse structuren, verlijmingen en verhardingen.
Het doek is gespannen op een spieraam en de zijkanten zijn meegeschilderd. Het is van een zware kwaliteit en je hoeft het canvasdoek dus niet meer in te lijsten.
Het werk is geschilderd met Amsterdam Acrylverf, wat garant staat voor schitterende kleuren die langdurig zullen blijven. Verder heb ik naast de verf bisters, pigmentpoeders en metalics gebruikt.
Het werk is in hoogglans afgewerkt, waardoor hij een geweldige uitstraling heeft. Het werk is beschermd en kan met een licht vochtige doek afgenomen worden.

Mail mij bij interesse.


Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2019 CreChaTyf

Thema door Anders Norén

DutchEnglish