Paardebloemen

Tweeluik acryl Schilderij

Dit tweeluik hebben mijn dochter en ikzelf op een workshop gemaakt. Het was een verjaardagscadeau voor haar, toen ze 14 jaar werd. We hebben samen die dag bijzonder veel plezier gehad.
Het is een bijzonder project geworden, een prachtig tweeluik. En ik ben dan ook erg trots op dit supermooie werk.

We zijn die dag gestart met het kiezen van een achtergrondkleur, onafhankelijk van elkaar. Op dat moment wat nog niet bekend dat we een echt tweeluik zouden maken. En gaandeweg ontstond het idee om de werken te combineren. We hebben netjes de juffrouw gevolgd, die vertelde wat de volgende stap zou zijn, maar ik zou mezelf niet zijn, als ik niet een andere paardebloem zou maken. Dus ik besloot om de uitgebloeide bloem te schilderen. Dochterlief en ik hebben elkaars kleuren in ons eigen werk gecombineerd en mijn werk liep door in dat van haar en dat van haar liep door in mijn werk. En zo werd alles 1 geheel, een echt tweeluik.

Beautiful endings give beautiful beginnings.


Tweeluik acryl Schilderij op canvasdoek
beiden 50 x 50 cm
privecollectie

Ik gebruik alleen kwaliteitsmaterialen.
Dit schilderij is geschilderd met Amsterdam Acrylverf, wat garant staat voor schitterende kleuren die langdurig zullen blijven.
Het doek is gespannen op een dunner spieraam en de zijkanten zijn meegeschilderd. Je hoeft het canvasdoek dus niet meer in te lijsten.
Het schilderij is voorzien van een vernislaag met een lichte glans. Deze biedt bescherming en het werk kan met een licht vochtige doek afgenomen worden.

Mail mij.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2020 Kunstatelier CreChaTyf

Thema door Anders Norén

DutchEnglish