CreChaTyf

De plek voor allerlei creatieve dingen

Still standing strong

Schilderij Acrylverf

De tweede challenge van 2019 is dit schilderij, geverfd met acrylverf en een paletmes. Voor dit werk heb ik mijn inspiratie gehaald uit de tekst: “Stronger than you know” en ik wilde een eenzame bloem schilderen in de rotsen. De uitdaging voor mij zit in het werken met een paletmes en dan alleen een paletmes.

Ik hou ontzettend van structuur in mijn werk en laten gebeuren wat er gebeurd. En met het paletmes kan ik dat bereiken, zonder dat ik toevoegingen aan de verf moet doen. De achtergrond is prima gelukt, niets zeggend en toch meteen duidelijk.

De bloem heb ik ook met het paletmes gemaakt. Het is een ranonkeltje. Maar toen het werk af was, besloot ik dat er meer mocht gebeuren op het canvas. Ik besloot om te gaan werken met iridescent verf van Golden. Die heb ik pas geleden gekocht om te gaan gebruiken in een ander werk, maar ik wilde het effect toch eerst uitproberen en dit was een perfecte gelegenheid. Het resultaat is een beetje surrealistisch, ik vind het gaaf geworden.


SCHILDERIJ acryl op canvasboard
30 X 23 CM
TE KOOP: € 17,50

Ik gebruik alleen kwaliteitsmaterialen.
Dit schilderij is geschilderd met Amsterdam Acrylverf, wat garant staat voor schitterende kleuren die langdurig zullen blijven.
Daarnaast heb ik iridescent verf van Golden gebruikt voor de geweldige kleurenweerspiegeling.
Het doek is een canvasboard, niet opgespannen. Dit canvasboard kun je zo neerzetten, maar je kunt het ook mooi inlijsten.
Het schilderij is voorzien van een vernislaag met een zijdeglans. Deze biedt bescherming en het werk kan met een licht vochtige doek afgenomen worden.

Mail mij bij interesse.


Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2019 CreChaTyf

Thema door Anders Norén

DutchEnglish