Still breathing in the Chasm

acryl Schilderij

Dit acryl schilderij is in opdracht gemaakt van mijn dochter. Zij schrijft korte verhalen en ze was op zoek naar een geschikte afbeelding als bookcover. Ze maakte een pentekening, maar dat zag natuurlijk niet uit. Ik besloot om er een schilderijtje van te maken, van mij voor haar. En nu: Nu word ik beroemd!!

Natuurlijk moest ik haar kleuren volgen, dit moest blauw, dat paars en het zwaard zelf moest goudkleurig zijn. De vleugels waren best wel een uitdaging, want ze wilde eigenlijk dezelfde soort vleugels als “From Heaven“. Dat was echter niet helemaal te doen, zeker ook vanwege het formaat van het werkje. Maar uiteindelijk was ze heel tevreden en deze bookcover staat ook daadwerkelijk te pronken bij haar verhalen. Het origineel bewaard ze op haar kamer.


A book cover, made for my daughter.
She writes short stories on WattPad and was searching the internet for the perfect cover. She made a drawing and I offered to make a painting.
So now I will be famous, as a book cover designer.


acryl Schilderij op canvasboard
24 x 30 cm
privecollectie

Ik gebruik alleen kwaliteitsmaterialen.
Dit schilderij is geschilderd met Amsterdam Acrylverf, wat garant staat voor schitterende kleuren die langdurig zullen blijven.
Het doek is gespannen op een dunner spieraam en de zijkanten zijn meegeschilderd. Je hoeft het canvasdoek dus niet meer in te lijsten.
Het schilderij is voorzien van een vernislaag met een lichte glans. Deze biedt bescherming en het werk kan met een licht vochtige doek afgenomen worden.

Mail mij.

acryl schilderij

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2020 Kunstatelier CreChaTyf

Thema door Anders Norén

DutchEnglish