Poppies

acryl Schilderij

Dit leuke acryl schilderij is geschilderd met een paletmes. Ook de achtergrond is zo opgezet en dat maakt dat het lastiger is om laag over laag te werken. Desondanks een beleving om zo te werk te gaan.

Ik heb een les gevolgd bij dit werk, maar zoals altijd geef ik mijn eigen draai aan ieder werk, zodat het mijn werk wordt en niet van de les blijft. Ik heb een eigenzinnig kleurgebruik, wat hier in de achtergrond ook weer terug te zien is. En als ik eenmaal bezig ben, dan ben ik ook niet meer te stoppen en dan wil ik heel graag mijn eigen gang gaan met kleuren en vormen.

Het paletmes beheers ik nog niet volledig, maar al doende leert men en ik geef niet graag op. Aaien in plaats van duwen, niet schrapen, maar strelen. Dat zijn de belangrijkste lessen die ik geleerd heb en waar ik nog veel mee kan doen in de toekomst. Dit smaakt zeker naar meer! Er zijn nog zoveel vormen paletmessen en zoveel mogelijkheden om te ontdekken, ik denk niet dat ik me hoef te vervelen. Ik ga beslist deze poppies nog een keer opnieuw maken, wie weet hoe ze dan uit gaan zien?


acryl Schilderij op canvasboard
30 x 40 cm
Verkocht

Ik gebruik alleen kwaliteitsmaterialen.
Dit schilderij is geschilderd met Amsterdam Acrylverf, wat garant staat voor schitterende kleuren die langdurig zullen blijven.
Het schilderij is voorzien van een vernislaag met een lichte glans. Deze biedt bescherming en het werk kan met een licht vochtige doek afgenomen worden.

Mail mij.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2020 Kunstatelier CreChaTyf

Thema door Anders Norén

DutchEnglish