No more traveling through time!

acryl Schilderij

Dit acryl schilderij is mijn eigen pad. Ik wilde iets anders maken, anders dan anderen, ik wilde dingen uitproberen. Daarnaast wilde ik leren en combineren. De realiteit moest gaan samenkomen met een stukje surrealisme, precisie met vaagheid. En uiteindelijk is het me gelukt.

Dit werk is opgebouwd uit vele lagen. Laagjes met precisie, kleine kwasten. Maar daarnaast heb ik ook de grote kwast gebruikt voor de onbestemde delen. Juist deze combinatie maakt het leuk voor mij: het gladde maar ook de structuren.

Eerst het ontwerp opzetten, goed meten en tekenen, kijken waar je wat wilt hebben. Daarna voorzichtig de schets gaan uitwerken, waarbij de wijzerplaat vaag gemaakt is, om de onduidelijkheid van het pad weer te geven. Je bent ergens naar onderweg, maar er is geen duidelijke eindbestemming. En zo voelde ik me ook op dat moment. Onduidelijk in mijn leven, maar ook onduidelijk in mijn creatieve pad. Ik was volop aan het ontdekken en daar ga ik maar gewoon mee door.


Stop here and live your life.

Schilderij acryl op canvasdoek
40 x 50 cm
Te koop: € 75,-

Ik gebruik alleen kwaliteitsmaterialen.
Dit schilderij is geschilderd met Amsterdam Acrylverf, wat garant staat voor schitterende kleuren die langdurig zullen blijven.
Het doek is gespannen op een dunner spieraam en de zijkanten zijn meegeschilderd. Dus je hoeft het canvasdoek niet meer in te lijsten.
Het schilderij is voorzien van een vernislaag met een lichte glans. Deze biedt bescherming en het werk kan met een licht vochtige doek afgenomen worden.


Mail mij bij interesse.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2020 Kunstatelier CreChaTyf

Thema door Anders Norén

DutchEnglish