From Heaven

acryl Schilderij

Dit acryl schilderij heb ik gemaakt tijdens de schilderlessen die ik genomen heb. Ik wilde een bepaalde techniek, een bepaalde stijl leren en met de juiste begeleiding is dat zeker gelukt. Ik wilde graag vleugels schilderen, maar dan op een abstracte manier. De ondergrond is in lagen opgebouwd door verdunde verf langs het canvas te laten lopen. De vleugels zijn ook in lagen opgebouwd, door steeds weer dezelfde beweging te maken met slechts 2 kleuren. Ik heb geleerd om met een bepaalde kwast te werken, de verf niet te mengen, maar om de verf op het doek te laten mengen.

Toen ik uiteindelijk de smaak te pakken had, ben ik vol vertrouwen thuis verder gaan werken aan dit werk en uiteindelijk merkte ik, dat ik inderdaad geleerd had wat ik wilde leren. De kwast sturen, maar de verf zijn eigen leven laten leiden. De verdunningen niet te dun maken, maar juist dun genoeg om te stromen. En vooral ook om geduld te hebben. Al met al een schitterend schilderij waar ik heel tevreden over ben.


Acryl Schilderij op canvasdoek
40 x 40 cm
Te koop: € 65,-

Ik gebruik alleen kwaliteitsmaterialen.
Dit schilderij is geschilderd met Amsterdam Acrylverf, wat garant staat voor schitterende kleuren die langdurig zullen blijven.
Het doek is gespannen op een spieraam en de zijkanten zijn meegeschilderd. Je hoeft het canvasdoek dus niet meer in te lijsten.
Het schilderij is voorzien van een vernislaag met een lichte glans. Deze biedt bescherming en het werk kan met een licht vochtige doek afgenomen worden.

Mail mij bij interesse.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2020 Kunstatelier CreChaTyf

Thema door Anders Norén

DutchEnglish