Behind the tulips

acryl Schilderij

Dit acryl schilderij is ontstaan uit pure fantasie. Ik had eigenlijk geen idee wat ik zou gaan maken op mijn schilderlessen, terwijl ik thuis in mijn atelier aan het ontdekken was, wat ik op de lessen niet kon doen. Op de lessen mochten we met acryl schilderen en was er geen ruimte om met verf te spatten of om met andere materialen in de schilderijen te werken. En dus… was mijn fantasie even op.

Ik besloot om een mooie achtergrond te maken en dan zou ik zelf wel ontdekken wat het zou worden. Ik heb dat pad gevolgd en na een paar lessen was er groen waarna er ruimte was voor de tulpen. Uiteraard ging de fantasie er met me vandoor en het stelletje verstopte zich tussen de tulpen. Ik heb veel plezier gehad in het maken van dit werk, we hebben gelachen en met z’n allen op de les gefantaseerd over de verliefdheid. Liefde is immers overal en voor iedereen beschikbaar, als je je er maar voor open stelt en het toelaat.


acryl Schilderij op canvasdoek
40 x 40 cm
Te koop: € 65,-

Ik gebruik alleen kwaliteitsmaterialen.
Dit schilderij is geschilderd met Amsterdam Acrylverf, wat garant staat voor schitterende kleuren die langdurig zullen blijven.
Het doek is gespannen op een stevig spieraam en de zijkanten zijn meegeschilderd. Je hoeft het canvasdoek dus niet meer in te lijsten.
Het schilderij is voorzien van een vernislaag met een lichte glans. Deze biedt bescherming en het werk kan met een licht vochtige doek afgenomen worden.

Mail mij bij interesse.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2020 Kunstatelier CreChaTyf

Thema door Anders Norén

DutchEnglish