CreChaTyf

De plek voor allerlei creatieve dingen

Our hearts melted together

Pouring schilderij

Deze volgende challenge van 2019 is gebaseerd op de tekst: “A big gamble”. Ik wilde heel graag eens (weer) eens een pouring schilderij maken en ik besloot dat deze challenge daar heel geschikt voor zou zijn.

Er gebeurd op dit moment heel veel in mijn leven en ik moet erop gaan vertrouwen dat alles gaat zoals het hoort te gaan. Vertrouwen en loslaten. En daar gaat dit schilderij dan ook over. Mijn hart is samen met zijn hart. En ik ga alvast op weg naar onze toekomst voor de rest van ons leven samen. Maar ik moet alleen starten en dat maakt dat ik moet gaan vertrouwen!

Ik had een kleine fles pouring medium in mijn bezit en besloot om deze uit te proberen. De kleuren zijn gekozen: Rood voor mij en Blauw voor hem. Dat geeft ook een prachtige mix samen!!

Het resultaat is best gaaf, maar niet zoals ik dat in gedachten had. En dat komt, omdat ik uiteindelijk veel te weinig pouring medium had en de verf dus te dik bleef. Op het laatst heb ik nog glittertjes over de nog natte verf gestrooid.


SCHILDERIJ pouring acryl op hartvormig canvasboard
30 X 30 CM
Prive-collectie

Ik gebruik alleen kwaliteitsmaterialen.
Dit schilderij is geschilderd met Amsterdam & Windsor Newton Acrylverf, welke garant staan voor schitterende kleuren die langdurig zullen blijven.
Ik heb de verf verdund met pouring medium van DecoArt.
En ik heb glitters aan het eindresultaat toegevoegd.
Het doek is gespannen op een hartvormig spieraam en de zijkanten zijn meegeschilderd. En het is van een zware kwaliteit en je hoeft het canvasdoek dus niet meer in te lijsten.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2019 CreChaTyf

Thema door Anders Norén

DutchEnglish