Art is a way to feel alive

acryl pouring

Dit is mijn eerste acryl pouring, een hype, ja… en natuurlijk wilde ik het ook een keer uitproberen. Het leek me superleuk om te doen, dus na het bestuderen van heel veel filmpjes op YouTube ben ik zelf maar aan de slag gegaan.

Verf verdunnen, hopen dat het de juiste samenstelling is. Beetje siliconen erbij en een brander bij de hand houden. Langzaam roeren en de verf tot rust laten komen, wat overigens voor mij best lastig was, want ik ben nogal ongeduldig.

Daarna langzaam de verf op het canvas laten lopen en de kleuren laten vloeien, het canvas steeds iets schuin houdend, tot het resultaat kwam waarvan ik dacht dat ik het leuk zou vinden. Want als er iets is, wat je niet kan met pouring, is bedenken hoe je het wilt hebben. Op het laatst ben ik nog met de brander over mijn werken gegaan en daarna hebben ze 3 dagen liggen drogen.

De canvasboard zijn vrij dun en helaas zijn ze door de pouring een beetje gaan bollen. Maar dat mag de pret niet drukken! Het was erg leuk om een keer te doen, als je tenminste van vieze vingers en een vies atelier houdt! Ja, het was nogal rommelig, verfachtig. Maar ach, niets wat water niet kan poetsen.


Acryl pouring op canvasboard
beiden 25 x 25 cm
privecollectie

Mail mij.


Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2020 Kunstatelier CreChaTyf

Thema door Anders Norén

DutchEnglish