Over Chantal

mail Chantal

Ik ben Chantal, moeder van 3 kinderen, maar helaas heb ik mijn eerste zoon nooit mogen leren kennen, hij is bij zijn geboorte overleden. Je kunt hier een kijkje nemen op zijn eigen website, maar besef dat het verhaal aangrijpend is. Ik ben ontzettend trots op mijn andere twee kinderen, die alle uitdagingen van het leven aangaan en hun plekje in deze mooie wereld ten volle benutten.
Ik heb een lieve partner waarmee ik oud wil worden en hij heeft ook 4 kinderen. Het voelt als een hele rijkdom om dit in mijn leven te mogen hebben.
Verder ben ik ook nog het baasje van een lief hondje en personeel van 6 katten. Mijn dochter heeft nog een schildpad, Camy genaamd. En met zijn allen wonen we in een gezellig huis in Brunssum (in Limburg – Nederland).

IK BEN LEKKER CREATIEF

Van jongs af aan ben ik eigenlijk altijd wel creatief bezig geweest met schilderen, tekenen, kleuren, plakboeken maken en knutselen. Verder is het maken van muziek een van mijn grootste liefdes, wat ik al vanaf mijn 6e jaar doe. Ik speel saxofoon en doe ook een goede poging om de piano te bespelen. Verder klus ik regelmatig in mijn huis, zodat dit gezellig en sfeervol blijft en kun je mij met regelmaat in de tuin vinden. Ik heb een spirituele inslag en mediteer regelmatig. Het geeft me een stuk rust ‘in mijn hoofd’.

Mijn atelier is in mijn tuinhuis en ik ben daar heel gelukkig mee. Ik kan daar in alle rust werken en ik kan alles ook gewoon laten liggen, heerlijk is dat.

Creatief bezig zijn is heerlijk, ik geniet ervan en kan heerlijk ontladen. Het geeft mij een stuk innerlijke rust en hoewel ik best een drukke persoonlijkheid heb, kan ik helemaal opgaan in mijn bezigheid. Ik word stil en kan compleet de tijd om me heen vergeten. Creatief bezig zijn geeft me energie, vol vuur, positiviteit en vol leven. En dat wil ik graag met jullie delen.

CRECHATYF?

CreATief, maar “Cha” is van Chantal en de “Y” verwijst naar mijn kinderen. Mijn werken signeer ik met “CH” van Chantal Henrica, met een knipoog naar mijn oma, die ik helaas niet echt gekend heb.

EEN WERK VAN Chantal KOPEN?

Als je een werk van mij wilt kopen, neem dan contact met mij op. We kunnen dan samen verdere afspraken maken en de details bespreken. Natuurlijk mag je ook het werk hier komen bekijken voordat je besluit of je het wilt kopen.

© 2020 Kunstatelier CreChaTyf

Thema door Anders Norén

DutchEnglish