Mail mij

Hallo! Wat leuk dat je de weg naar mijn website gevonden hebt. Hieronder vind je een formulier waarmee je mij een mail kunt sturen. Je krijgt altijd snel een antwoord van mij terug.

Als autodidact kunstenaar, moeder, partner, huisvrouw en baasje van wat katten en een hond heb ik best een gevuld dagprogramma. Ik hoef me geen seconde te vervelen!
Ik werk heel graag aan mijn kunst, dan ben ik bezig in mijn atelier en dan vergeet ik de wereld om mijn heen. Maar momenteel steek ik ook tijd en energie in mijn website en de sociale media van mijn kunst. Ik wil graag mijn kennis delen met jullie en ook graag laten zien wat ik zoal allemaal maak.

Een Workshop volgen

Ik wil ook mensen de gelegenheid geven om bij mijn thuis aan de slag te gaan als kunstenaar! Op afspraak kun je hier thuis in mijn atelier (of bij mooi weer in mijn mooie tuin) gebruik maken van mijn materialen en mijn kennis om zelf een leuk werk te maken. Ik heb nog geen vaste workshops in de planning, maar als je zelf een idee hebt die je wilt uitwerken, dan hoor ik het graag van je. Samen komen we beslist tot een leuke workshop voor een aangename prijs.

EEN WERK VAN MIJ KOPEN?

Als je een werk van mij wilt kopen, neem dan contact met mij op. We kunnen dan samen verdere afspraken maken en de details bespreken. Natuurlijk mag je ook het werk hier komen bekijken voordat je besluit of je het wilt kopen.

De vermelden prijzen zijn exclusief eventuele verzend- en verpakkingskosten, uitgezonderd de wasschilderingen op encaustic papier (staat erbij vermeld). Voor alle zijdeschilderingen geldt dat deze geleverd worden zonder passe-partout en zonder lijst, op enkele uitzonderingen na. Als je het werk komt afhalen, dan kan ik naar wens eventueel een wissellijst en een passe-partout verzorgen. Alle zijdeschilderingen zijn voorzien van een aslan rug, zodat ze eenvoudig zelf in te lijsten zijn.

Chantal Peters
Brunssum

Stuur mij een mail


mail mij

 

© 2020 Kunstatelier CreChaTyf

Thema door Anders Norén

DutchEnglish