Kunstatelier CreChaTyf

De plek voor allerlei creatieve dingen

Ik ben Chantal

Ik ben Chantal en CreChaTyf is mijn plekje om allerlei creatieve dingen met jullie te delen. Wie ben ik dan? Ik ben gewoon mezelf, mama van 3 kinderen, maar helaas heb ik mijn eerste zoon nooit mogen leren kennen. Verder ben ik ook nog het baasje van een lief hondje en personeel van 6 katten. En mijn dochter heeft nog een schildpad, Camy genaamd. Met zijn allen wonen we in een gezellig huis in Brunssum (in Limburg – Nederland).

For my English visitors:
The translations on my website are automated and I cannot influence them. I know, some of the translations are not correct, but for now I’ll except this. I hope you do too and you’ll understand what is meant when you visit my website.

Ik ben lekker creatief

Van jongs af aan ben ik eigenlijk altijd wel creatief bezig geweest met schilderen, tekenen, kleuren, plakboeken maken en knutselen. Verder is het maken van muziek een van mijn grootste liefdes, wat ik inmiddels al 40 jaar doe. Ook ‘klus’ ik regelmatig in mijn huis, zodat dit gezellig en sfeervol blijft. Daarnaast heb een spirituele inslag en mediteer regelmatig. Het geeft me een stuk rust ‘in mijn hoofd’.

Creatief bezig zijn is heerlijk, ik geniet ervan en kan heerlijk ontladen. Het geeft mij een stuk innerlijke rust en hoewel ik best een drukke persoonlijkheid heb, kan ik helemaal opgaan in mijn bezigheid. Ik word stil en kan compleet de tijd om me heen vergeten. Creatief bezig zijn geeft me energie, vol vuur, positiviteit en vol leven. En dat wil ik graag met jullie delen.

Mijn atelier is in mijn tuinhuis en ik ben daar heel gelukkig mee. Ik kan daar in alle rust werken en ik kan alles ook gewoon laten liggen, heerlijk is dat. De ruimte heeft ook voldoende plaats. Mijn dochter en een goede vriendin komen regelmatig een avond mee creatief doen. Maar er is ook ruimte voor jou! Wil jij eens kennismaken met iets wat je nog nooit gedaan hebt? Wil jij eens met bijenwas schilderen of wil je zelf een leuk schilderij verven? Of wil je graag eens kennismaken met de mogelijkheden van keracoat om een beeld te maken? Schroom dan niet en neem contact op. We kunnen samen de wensen en de mogelijkheden bespreken.

CreChaTyf?

“Cha” van Chantal en de “Y” verwijst naar mijn kinderen, waar ik enorm trots op ben.
Mijn werk signeer ik met “CH” van Chantal Henrica, met een knipoog naar mijn oma, die ik helaas niet echt gekend heb.

Veel plezier hier,
lieve groetjes, Chantal

Een werk van mij kopen?

Als je een werk van mij wilt kopen, neem dan contact met mij op. We kunnen dan samen verdere afspraken maken en de details bespreken. Natuurlijk mag je ook het werk hier komen bekijken voordat je besluit of je het wilt kopen.

De vermelden prijzen zijn exclusief eventuele verzend- en verpakkingskosten, uitgezonderd de wasschilderingen op encaustic papier (staat erbij vermeld). Voor alle zijdeschilderingen geldt dat deze geleverd worden zonder passe-partout en zonder lijst, op enkele uitzonderingen na. Als je het werk komt afhalen, dan kan ik naar wens eventueel een wissellijst en een passe-partout verzorgen. Alle zijdeschilderingen zijn voorzien van een aslan rug, zodat ze eenvoudig zelf in te lijsten zijn.

Mail mij!

Chantal Peters
Brunssum

 

© 2019 Kunstatelier CreChaTyf

Thema door Anders Norén

DutchEnglish