CreChaTyf

De plek voor allerlei creatieve dingen

Elfjes en encaustic art

Elfjes en encaustic art is voor mij een betoverende combinatie. Een “Elfje” is een dichtvorm waarbij het gedicht bestaat uit 11 woorden: 1, 2, 3, 4 en weer 1 woord. In het Engels heet deze dichtvorm: “American Cinquain”.

Ik vind het heerlijk om met bijenwas te spelen en daarbij een “Elfje” te schrijven. Elfjes en encaustic art zijn voor mij een heerlijke combinatie om mijn hoofd ‘te legen’. In het kader van iedere dag met iets creatiefs bezig zijn om zo mijn creativiteit verder uit te diepen, is dit een heerlijke bezigheid. Ik dicht deze Elfjes graag in het Engels, omdat dat een heerlijke creatieve taal is, waarin ik best nog wat oefening kan gebruiken. En oefening baart kunst!

Geniet mee!

© 2019 CreChaTyf

Thema door Anders Norén

DutchEnglish